• Pastapasta - BG

  Italiensk lidenskap!

  Pastapasta er lidenskapelig opptatt av mat. Vi feirer Italia og det kulinariske mangfold som kombinerer de mest autentiske smaker sammen med våre favoritter. Oppriktig og gjennomført. Ingen kompromisser i valg av råvarer. Ingen snarveier og ingen femi dandering. Bare masse god smak!.

  Som italienerne ville si, Buon Appetito!

   

 • Pastapasta - Pizza

  Spis hos oss – eller ta maten med!

  Vi byr på egen, fersk eggpasta, kompromissløs, steinbakt pizza, nystekt, luftig focaccia og utsøkt baristakaffe. Skulle du ha mer lyst til å nyte måltidet et annet sted, er det også helt greit – all maten vi lager er også beregnet for takeaway.

 • Pastapasta - Pasta

  Bli firmakunde hos oss!

  Det er både lønnsomt og praktisk. Pastapasta har som mål å være et populært og attraktivt alternativ for næringslivet. Med firmaavtale hos oss mottar dere månedlig, oversiktlig fakturering. Vi kan også levere etter avtale.

 • Pastapasta - Salat

  I Stadionparken Hinna, Amfi Madla, Maxi Sandnes!

  At vi er ekte betyr også at vi ikke er snobbete. Du finner ingen hvite duker eller sølvblanke lysestaker. Derimot finner du lokaler som lar deg senke skuldrene og nyte måltidet.

Om oss

Pastapasta

Italiensk? Ja takk! Pastapasta opplever en enestående respons fra stadig flere, og har fått bekreftet det vi trodde: At det lokale næringslivet og beboerne i omegn vil sette pris på et serveringssted som tar både italiensk mat og engasjert service på alvor.

Vi vet at det lønner seg å være tro mot en idé, ekte, tvers gjennom. Vi vet det går an å skape et alternativ som vil bli satt pris på, som vil spre trivsel, som vil vokse seg sterkt. Vi er Pastapasta og gleder oss til å servere deg og dine!

Hos oss bestiller og betaler du i kassen. Du henter den når den er klar, prater kanskje litt med kokken, muligens ber du om tillegg som revet parmesan, mer fersk focaccia eller nykvernet pepper.

Pastapasta ønsker å være et enkelt serveringssted med høy kvalitet på alle fronter. Vi har fersk eggpasta og vi bruker egenprodusert deig til både foccacia og pizza.

Hinna Park, Amfi Madla og MAXI Sandnes. Planen framover er kort og godt denne: Vi vil vokse og bli flere. Følg med oss!